Loodgieterswerk

Bertus Huisman maakt uw huis af, zodat u het gevoel krijgt dat het een huis is met uw signatuur! Van top tot teen of in dit geval van onder de grond, de riolering, tot ver boven de grond, het dakwerk, laten wij uw woning, recreatiewoning, bedrijfspand of utiliteitsgebouw stralen. Loodgieterswerk is voor ons dan ook geen probleem.

Vakmanschap

Met het spreekwoordelijke oog van de meester en soms zelfs met kwaliteiten die doen denken aan de gildes van weleer, want zinken of koperen goten maken bijvoorbeeld is echt ambachtelijk werk met een hoofdletter A geschreven. Bertus Huisman ontzorgt u daarnaast geheel op sanitair gebied. Van losse toiletten en douches tot complete sanitaire installaties en badkamers: Bertus Huisman laat uw huis ook van binnen stralen!

Gasleidingen

Maar wij zorgen er niet alleen voor dat u in huishoudelijke termen gesproken ‘de schaapjes op het droge hebt door het alleen daar nat te laat worden waar het nat mag worden’. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor het aan- of omleggen van gasleidingen, eventueel in combinatie met het werk aan uw CV-installatie.

Oplossingen tegen wateroverlast

Klimaatveranderingen maken dat Nederland steeds meer te maken krijgt met wateroverlast. Wilt u deze problemen voor zijn? Bertus Huisman bouwt ook watertechnische installaties en denkt ook anderszins mee met oplossingen tegen overtollig water!

Loodgieterswerk